Utazunk - Szilvi és Dzsó

Utazunk - Szilvi és Dzsó

Guilin, első nap

2013. július 04. - Rapsonné

Reggel kifizettük a szállást.
Jött egy pasi, Robert, nagyon korrekt angol tudással, és mindenre rábeszélt. Megreggeliztünk, ettünk öt nagy gombócot fejenként. Mákos, húsos, zöldséges és barackos ízekben. Aztán elmentünk vele a helyi libegőhöz, fel a hegyre, elkapott egy jókis zápor de pont fedett helyen ért. Lefelé bobpályán jöttünk :) Utána elvitt egy barlanghoz, majd vissza a szállásra. Ez a város igazi szubtrópus, napi 2-8 zápor, körben a kúpos hegyek, meleg, pára, sok külföldi.

A kínaiak nagyon hangosak, üvöltve beszélnek egymással, a telefonba, mindenhol. Azon röhögtünk, hogy a kabócák biztos azért olyan hangosak, mert nem hallották egymást a sok kínaitól, ezért kifejlesztettek még nagyobb rezgetőket...

A közlekedés itt is olyan, mint a többi városban, a lámpák és a zebra igazából csak ajánlás, mindenki óvatosan vezet, mert mindenki megy összevissza. A gyalogosoknak sehol nincs elsőbbségük, örülhetsz, ha átjutsz a másik oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://tatarjaras.blog.hu/api/trackback/id/tr308699800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása